Прокълнати картини, общуване с мъртви хора и духове. Дори звездите не

...
Прокълнати картини, общуване с мъртви хора и духове. Дори звездите не
Коментари Харесай

Прокълнати картини, общуване с мъртви хора и духове: Паранормалните преживявания на знаменитостите

Прокълнати картини, другарство с мъртви хора и духове. Дори звездите не са пощадени от паранормалните феномени. Всеки може да бъде сюрпризиран от тях. 

Матю Макконъхи
 звезди
Когато Матю Макконъхи си купил къща в Холивуд и се оказало, че е населявана от духове. Актьорът е чувал стъпки и даже видял призрака на жена, споделил той в списание Elle.

Камила, херцогиня на Корнуол
 звезди
Дори кралските особи не са в сигурност от паранормалното. Според " The Telegraph ", Камила Паркър Боулс има вяра, че в къщата на принц Чарлз - Дъмфрис, има фантом.

Шер
 звезди
Шер споделила пред The Daily Mail, че духът на някогашния й брачен партньор я е посетил.

Итън Хоук и Ума Търман
 звезди
Итън Хоук и Ума Търман напуснали имението си в Ню Йорк поради призраци, които ги преследвали там.

Киану Риивс
 звезди
Киану Рийвс, основният воин в Матрицата, споделил в шоуто на Джими Кимъл, че е имал паранормално прекарване в детството си. Бил със сестра си и бавачката си, когато във въздуха се появило празно яке, а малко по-късно изчезнало. Киану също твърди, че е видял мъртвата си другарка през 2001 година

Кейт Хъдсън
 звезди
Кейт Хъдсън разкрила в програмата „ Бъбривият човек “, че тя и майка й (Голди Хоун) могат да поддържат връзка с мъртви хора.

Ема Стоун
 звезди
В изявление за Дейвид Летърман актрисата Ема Стоун споделила, че се е срещала с дядо си няколко пъти след гибелта му. Той й оставял знаци на няколко места.

Адел
 звезди
Адел разкри пред списание " People ", че откакто купила имение в Лондон, разкрила, че то е населявано от духове.

Латоя Джаксън
 звезди
Според Латоя Джаксън фамилията й чува звуци в резиденцията им в Лос Анджелис, като че ли някой танцува в близост. Някои съседи даже настояват, че чуват Майкъл Джексън да пее.

Лейди Гага
 звезди
Източници, близки до Лейди Гага, споделили пред Daily Star, че певицата живее с фантом на име Райън. Гага се пробвала да се отърве от него, само че той я преследвал на всички места.

Клаудия Шифър
 звезди
Топмоделът Клаудия Шифър и брачният партньор й си купили къща в Англия с спомагателните екстри включват и малко паранормални обекти. Изглежда имали две прокълнати картини и един фантом. Група екзорсисти били извикани, с цел да сложат завършек на призрачните феномени.

Хали Бери
 звезди
Актрисата Хали Бери е сигурна, че призракът на Дороти Дендридж е бил зад нея по време на фотосите на биографичния сериал за починалата актриса. Всичко почнало, когато тя облякла рокля, принадлежала на Дандридж.

Хю Грант
 звезди
Хю Грант споделил в „ The Late Late Show “, че един от синовете му видял фантом в дома си в Лондон и се анложило да наеме ловджия на духове.

Джесика Алба
 звезди
Според „ People “, Джесика Алба е имала паранормално прекарване като дете. Била в леглото си, когато усетила по какъв начин някаква странна мощ я притиснала и по-късно я покрива с чаршафите. През 2016 година тя качила фотография в Instagram, на която се виждала страховита фигура зад нея.

Стинг
 звезди
Веднъж артистът на The Police видял жена с бебе в ръцете си в ъгъла на спалнята. След като събудил жена си, се оказало, че и тя ги е видяла.

Ариана Гранде
 звезди
В изявление за „ Complex “, певицата Ариана Гранде разказала за смразяващо, паранормално прекарване. По време на пътешестване до Канзас Сити посетила обаян палат и гробището Stull (известно като една от седемте врати към ада). След това в колата миришело на сяра, а на една от фотосите на Ариана се появили лицата на три демона. Когато се пробвала да изпрати изображението на своя управител, на телефона се изписало известие, че фотографията заема „ 666 мегабайта “.

Майли Сайръс
 звезди
Майли Сайръс разкрила пред " Elle UK ", че претърпяла ужасяващи събития по време на престой в Лондон дружно със фамилията си. Тя разказала, че в мивката се е появил фантом на дете, а крановете за вода, вратите и прозорците са се отворили сами. Оказало се, че двама индивида – мъж и жена, умряли в къщата при странни условия.

Джо Джонас
 звезди
Оказва се, че има повече населявани от духове къщи, в сравнение с предполагахме, и се случва и на звездите да попадат в тях. Джо Джонас споделил пред " Metro ", че е живял в населявана от духове къща и се чувствал доста зле там.

Деми Ловато
 звезди
Според „ Buzzfeed “, в дома на певицата Деми Ловато в Тексас, бродел духът на малко момиченце на име Емили. Певицата даже я видя да излиза от килера

Райън Гослинг
 звезди

Актьорът Райън Гослинг трябвало да се изнесе от къщата си, когато бил дребен, тъй като майка му му споделила, че мястото е населявано от духове.

Алисън Ханиган
 звезди
Актрисата от „ Как се срещнах с майка ти “ Алисън Ханигън споделя, че в къщата, в която живеели със брачна половинка й, имало фантом. Това обаче по никакъв начин не ги тормозило, защото той бил доста вежлив фантом.

Кейти Пери
 звезди
По време на турнето си " California Dreams " певицата Кейти Пери видяла фантом, до момента в който се преобличала в съблекалнята си.

Селена Гомез
 звезди
Певицата Селена Гомес споделила на Джими Фалън, че има вяра в призраци и че може да поддържа връзка с тях.

Пол Макартни
 звезди
През 1995 година The Beatles се срещнали, с цел да довършат песента „ Free as a Bird “ с гласа на Джон Ленън в нея. Маккартни разказал, че в студиото почнали да се случват доста странни неща: появили се шумове, а оборудването почнало да работи единствено... Сякаш Джон Ленън бил там.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР